Parfumuri arăbești - cum le folosim

Parfumuri arăbești - cum le folosim
Istoria parfumurilor pornește din cultura arabă, care poartă în ea o parte vitală a acestei istorii, existând parfumuri arăbești cu miresme fascinante și unice, sunt exotice și au totodată o notă tradițională. Chiar dacă există pe glob diferite firme de parfumuri, cele arăbești, din Orientul Mijlociu, ocupă primele locuri în topul celor mai puternice și plăcute parfumuri, iar Emiratele Arabe Unite este țara care reunește cele mai multe parfumuri aromate.
Caracteristica parfumurilor arăbești este mirosul puternic și aromat, având la bază, în mod obișnuit, miresme de iasomie, chihlimbar, mosc și oud, acesta din urmă fiind recunoscut pentru aroma lemnoasă, iar un parfum ce contine oud, poate fi folosit atât pe piele, cât și pentru a înlătura mirosul de fum din cameră sau de pe haine. Așchiile din lemn de agar înmiresmate cu uleiuri esențiale aromate pot fi găsite sub formă rotundă, în casele și centrele comerciale din Orientul Mijlociu, unde este ars pentru a parfuma interioarele.
Specificul acestor parfumuri arăbești este dat de faptul că diversele arome ce le compun sunt amestecate manual alături de uleiuri de flori și mirodenii, iar fabricarea lor este realizată cu ajutorul unor mașini automate.
Parfumeria este de fapt o artă, existând câteva trucuri care ar putea face ca parfumul pe care îl folosiți să fie mai plăcut și să persiste mai mult pe corp și pe haine. Pentru aceasta trebuie să știți ce cantitate de parfum trebuie să pulverizați pe corp, parfumul arăbesc, fiind destul de puternic și persistent decât celelalte parfumuri obișnuite. Mai întâi verificați concentrația parfumului pulverizând o singură dată, și abia apoi pulverizați de două sau până la trei ori, în funcție de cât de concentrat ați constatat că este. Dacă vreți ca parfumul să reziste mai mult pe piele, atunci este bine să-l pulverizați pe încheieturile mâinilor, în spatele urechilor sau a genunchilor, explicația fiind că aceste zone sunt punctele de puls de pe corpul tău, ceea ce face să intensifice parfumul.
O practică obișnuită a oamenilor este să se parfumeze după ce s-au îmbrăcat, ceea ce nu este tocmai bine, pentru că dacă dorești să menții toată ziua mireasma unui parfum arăbesc, trebuie să-l aplicați înainte de a vă îmbrăca și de a vă pune bijuteriile.

Parfumuri arăbești - cele mai bune


Parfumurile arăbești sunt pline de mister, senzualitate și eleganță, apreciate la nivel național.
Magazinul nostru Top Parfum, care comercializează astfel de parfumuri, oferă încredere, standarde de înaltă calitate, și veți găsi aici o gamă variată de produse de parfumerie specific arăbești pentru femei și bărbați, dar și unisex. Călătorind prin lumea aromată a parfumurilor arabe, și lăsând romantismul să îți copleșească simțurile cu pasiune sălbatică, ai ajuns la cel mai bun magazin de parfumuri arăbești de calitate. Puterea unui parfum este mai mult decât un simplu miros plăcut și aparent prezentabil, unii oameni dorind să lase o impresie bună asupra altora, și pentru a arăta cine sunt cu adevărat.
Există de asemenea și oameni care văd această practică ca pe o formă de exprimare, pentru ei, un parfum însemnând o reflectare a personalității și preferințelor lor în viață. Având disponibile o mulțime de opțiuni, alegerea parfumului care se potrivește absolut stilului tău poate fi mult mai simplă.
Cu portofoliu nostru de parfumuri și colecția noastră de arome și mirosuri diferite, suntem capabili să vă oferim o gamă variată de opțiuni care conțin doar ce e mai bun. Cu gama noastră variată de parfumuri arăbești, veți găsi cu siguranță un miros și o aromă care să vă reprezinte cu adevărat.
Pentru cele mai bune parfumuri atât pentru bărbați cât și pentru femei, cele mai recente creații ale celor mai mari producători ai parfumurilor arăbești, Top Parfum este aici pentru tine.
 

Suport clienti L-V 08:30 - 17:30

0745542132 office@topparfum.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!