Parfumuri lattafa - cine este această companie?

Parfumuri lattafa - cine este această companie?
Lattafa Perfumes este cea mai prestigioasă companie producătoare de parfumuri din Emiratele Arabe Unite, și cuprinde mai multe branduri ca Lattafa, Vurv, Rade și Asdaaf.
Este cea mai importantă parfumerie de lux din Dubai, cu parfumuri autentice arăbești, și toți cei care iubesc aceste minunate parfumuri se pot adresa online pentru a le cumpăra.

Denumirea acestei companii este inspirată din cuvintele arabe "latif", care înseamnă bunătate, și "lateefa", care înseamnă plăcut, și are drept bază luxul și eleganța culturii arabe, încorporând esența moștenirii sale în parfumurile captivante.

Trecând puțin prin istoria acestei companii, aflăm că în anul 1980, a apărut ideea de a fonda această companie, care se dorea a crea parfumuri de calitate superioară și de lux pentru clienții locali.
Compania Lattafa s-a lansat în anul 1992, extinzându-și afacerea în întreaga lume, dincolo de granițele Orientului Mijlociu, pentru a servi clienți de pe tot globul. Astăzi, cu zeci de ani mai târziu, Lattafa este furnizorul celor mai bune parfumuri din lume, are o clientelă din ce în ce mai numeroasă care iubește luxul.

Cele trei generații ale familiei, care au dus mai departe această moștenire, se mândresc cu un portofoliu mare de parfumuri și miresme care produc impresii și trezesc emoții tuturor celor care le folosesc. Aceste parfumuri au fost concepute de un vizionar foarte apreciat, care a avut un vis de a crea parfumuri de înaltă calitate pentru clienții din Orientul Mijlociu. Astăzi, acest brand este cunoscut la nivel internațional, ocupându-se de crearea celor mai bune parfumuri care ajută atât femeile cât și bărbații să-și prețuiască viața în fiecare zi.



Parfumuri Lattafa - cel mai bun brand de pe piață


Lattafa oferă parfumuri arăbești clasice care ajută femeile și bărbații din întreaga lume să strălucească în fiecare zi. Fiecare parfum a acestui brand este inspirat din calitățile pasiunii și energiei, și oferă persoanelor posibilitatea de a rămâne fideli colecțiilor.
Cultura arabilor se caracterizează prin lux, putere și personalitate, astfel că parfumurile lor exprimă foarte bine aceste caracteristici, și au început să cucerească lumea zilelor noastre, fiind mai populare ca niciodată. Parfumurile sunt apreciate pentru mirosul lor exotic și puternic, care se potrivește perfect cu stilul de viață din Orientul Mijlociu. Dacă îți dorești un parfum care să te facă să te simți puternic și sofisticat, un parfum arăbesc ar putea fi alegerea perfectă pentru tine. Specificul lui sunt note de trandafir, floare de portocal, caise și lemn de santal, cu urme de nucșoară, busuioc și lavandă pentru cei care vor să experimenteze aromele tradiționalele Orientului Mijlociu.

Acest brand Lattafa, se mândrește cu faptul că folosește ingrediente naturale și rețete tradiționale arăbești pentru a crea parfumuri unice și de calitate, puternice, cu o concentrație mare de uleiuri parfumate. Acest lucru le face să aibă o durată de viață mai lungă decât alte tipuri de parfumuri, având un miros delicat și sofisticat, care poate dura întreaga zi.

Lattafa oferă o gamă largă de parfumuri arăbești pentru bărbați și femei, care se potrivesc diferitelor stiluri.
Aceste parfumuri minunate ale prestigiosului brand Lattafa Perfumes le găsiți în magazinul nostru topparfum.ro, la prețuri foarte bune. Dispunem de toată gama de parfumuri existente pe piață, cu diverse arome specific arăbești care încântă simțurile. Alegerea parfumului potrivit este o sarcină pe care mulți dintre noi o putem face, prin diverse modalități, de a încerca pe piele acel parfum pentru a remarca mirosul în funcție de ph, sau de a comanda teste pentru a ne putea hotărâ asupra comenzii. Clasificarea pe site este făcută în trei categorii, femei, bărbați și unisex, pentru a vă fi mai ușor să găsiți cea mai bună variantă pentru dumneavoastră.
 

Suport clienti L-V 08:30 - 17:30

0745542132 office@topparfum.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!