Parfumuri orientale – branduri de lux astăzi

Parfumuri orientale – branduri de lux astăzi
Cultura și dezvoltarea culturală a Orientului Mijlociu, după cum bine știm, a făcut ca acesta să fie principalul producător de parfumuri din lume, chiar de mii de ani, Orientul Mijlociu a fost în centrul comerțului cu produsele sale de parfumerie, esențe și uleiuri necesare producerii acestor parfumuri orientale.

Cu toate că parfumurile orientale poartă un caracter tradițional propriu, sunt renumite pentru caracterul lor exotic, combinațiile de arome și extracte plasându-le în topul preferințelor de gust luxuriant. Adesea parfumurile orientale sunt dominate de esențe tari precum Oud-ul și au o persistență de invidiat, de până la 12 ore, concurând astfel cu cele mai renumite  și totodată extrem de scumpe parfumuri de nișă. Parfumurile specific orientale sunt foarte cunoscute în țara noastră mai ales pentru persistență și siajul lor, cât și pentru aromele specifice orientale, aromele extrem de exotice și combinațiile variate de elemente exotice sau chiar unice în lume.
Principalul brand import Dubai este Lattafa, un brand de renume în toată lumea, fiind și principalul brand de parfumuri orientale din România la nivel de popularitate.

Un alt brand foarte apreciat de parfumuri orientale este Rave, remarcat prin cel mai vândut parfum de la acest producător.
Cel mai nou brand în România de parfumuri orientale este Maison Alhambra, realizat și produs de același grup din Dubai care produce și Lattafa, venind în fața publicului cu o gamă foarte variată de produse premium, cu miros și arome sau combinații de arome inspirate de la cele mai cunoscute parfumuri occidentale.
Cel mai interesant brand de parfumuri orientale este Vurv prin inegalabilul și inconfundabilul Royce Black, un parfum excepțional cu un miros unic, foarte dulce, care persistă extrem de mult, și are un siaj care te face remarcat de la distanță.
Un alt brand extrem de popular este Armaf, cu o varietate extraordinară de parfumuri, și Asdaaf, care este preferat de toată lumea.

Parfumuri orientale - nelipsite din colecția ta


Nici o colecție de parfum nu este completă fără un parfum oriental. De-a lungul anilor, aceste parfumuri orientale au evoluat în mai multe forme diferite, parfumuri calde, dulci, și chiar puțin picante, lemnoase, care sunt o alegere uimitoare pentru seară sau anotimpuri mai reci, în timp ce aromele florale, fructate, exotice, fresh aromatice sunt alegerea ideală pentru un parfum de zi.
Parfumurile orientale sunt, de obicei, mai bogate, mai intense decât altele, folosindu-se de obicei note mai exotice și neobișnuite, inclusiv vanilie, scorțișoară, iris, floare de portocal, rășini, tămâie,
Există un lucru unic în ceea ce privește parfumul oriental, și anume concentrațiile, care pot fi destul de puternice atunci când nu sunt folisite cu moderație, esență reală a pasiunii, o concentrație de senzualitate pură, iar notele parfumate devin o armă de seducție.
Parfumurile orientale evocă locuri îndepărtate, necunoscute, locuri pe care le poți descoperi doar puțin câte puțin, dar când îți arată toată frumusețea îți iau respirația.
Avantajul parfumurilor orientale este că poți regăsi diverse combinații de arome reprezentate diferit prin notele de parfum astfel încât să ai o prezență unică și personalizată, ceea ce înseamnă că e imposibil să nu găsești măcar o aromă pe placul tău. Tot restul vieții noastre trăim înconjurați de mirosuri, esențe și diverse arome care ne trezesc și satisfac simțurile, iar dacă până acum ne era dificil să achiziționăm un parfum online, tocmai ați aflat că urmând pașii corecți, nu doar că veți cumpăra unul care să vă placă, ci și unul care să vă caracterizeze.
Top Parfum este o parfumerie online, cu o gamă variată de parfumuri orientale din care puteți alege, noi fiind importatori direcți, vă vom oferi esențe puternice la prețuri accesibile la toate parfumurile orientale de damă sau de bărbați.


 

Suport clienti L-V 08:30 - 17:30

0745542132 office@topparfum.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!